Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ οδόν» 2022 και με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, η Συμβουλευτική Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα βρίσκεται την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00-23.00 στο αίθριο της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου, συμβάλλοντας με το δικό της τρόπο να γίνει όλη η πόλη μια γιορτή!

Με τη δράση «ο τοίχος είχε… το δικό σας #happystory» η Μονάδα Εφήβων θέλει να προβάλλει έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας, αυτόν σε πραγματικό τοίχο και όχι σε εικονικό συνδυάζοντας την παράδοση με τον μοντέρνο τρόπο έκφρασης. Ο καθένας θα μπορεί να «ανεβάσει» στον πραγματικό τοίχο σκέψεις και συναισθήματα με οποιοδήποτε τρόπο τον αντιπροσωπεύει (στυλό, μαρκαδόρους, ζωγραφιές, κλπ), ευελπιστώντας να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν διαφορετικό πολύ-πολιτισμικό καμβά έκφρασης.

Τη δράση θα πλαισιώσουν εθελοντικά:
18:00 ο κ. Ζαϊμάκης με τα ξυλοπόδαρά του,
19:00 ο DJ Μπάμπης Κολοκούρης με τη μουσική του,
21:00 η νεανική μπάντα Can of Gems με μοντέρνα τραγούδια,
22:00 η Άννα Φραντζέσκα Ζανδέ και ο Σπύρος Περδικάκης με έντεχνο τραγούδι.

Η Συμβουλευτική Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ απευθύνεται σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες (13-21 ετών) που αντιμετωπίζουν θέματα νόμιμων ή παράνομων εξαρτήσεων. Παράλληλα υποστηρίζει τις οικογένειες παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και θεραπείας. Αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης κι έγκαιρης παρέμβασης σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές κ.α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook