Συνεχίζοντας την εκστρατεία εντοπισμού φυτειών ινδικής κάνναβης οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Κρήτη κατέστρεψαν μια ακόμη φυτεία, αυτή την φορά στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργάνωσαν επιχείρηση σε περιοχή της Π.Ε. Ηρακλείου ανάμεσα σε Πενταμόδι και Πετροκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε εξαιρετικά δύσβατη αγροτική περιοχή, του Δήμου Ηρακλείου, φυτεία σε εννέα (9) διαφορετικά  επίπεδα με συνολικά  159  κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως τρία (3) μέτρα, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν και συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος εντοπίσθηκε πλησίον αυτής.

Στους  χώρους της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αντικείμενα και πειστήρια σχετιζόμενα με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη λοιπών δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook