Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας στάθηκε στην παρουσία του Γιώργου Βρέντζου, για τον οποίο είπε ότι γνωρίζονται χρόνια και μίλησαν και πριν από μερικούς μήνες για την ενασχόλησή του με τα Χανιά. Τότε μοναδική προτεραιότητα του Γ. Βρέντζου αποτελούσε η αγαπημένη του ομάδα (Εργοτέλης), αλλά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις αποφάσισε να εμπλακεί τελικά με τα Χανιά. Σύμφωνα με τον Α. Ροκάκη δε θα είναι ούτε μέτοχος, ούτε μέλος στη διοίκηση, ούτε θα κατέχει κάποια θέση, απλά θα βοηθήσει με τις γνώσεις του και την εμπειρία του εξωδιοικητικά.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στον ερχομό «ενός αγαπητού φίλου και συνεργάτη του Νότη Ψυλλάκη στη διοίκηση. Γνωρίζετε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΑΟ Χανιά. Χαρούμενος που έρχεται μαζί μας, συμπορευόμενος την αγάπη μας και το όραμά μας». Ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ ευχαρίστησε τον Α. Ροκάκη «για την πρόσκληση, την πρόταση και τη διάθεση να συνεργαστούμε, έτσι ώστε το εγχείρημα για το ποδόσφαιρο να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, κατακτώντας ψηλότερες κορφές σε σχέση με σήμερα. Αγκάθι αποτελούσε το σήμα, γι’ αυτό υπάρχει συμφωνία και καλή διάθεση για να γίνει μία κίνηση να αγκαλιάσει το σύνολο των Χανιωτών φιλάθλων», ενώ έκανε ευρύτερο κάλεσμα στους Χανιώτες: «Να συμπράξουν ιστορικά στελέχη του ΑΟ Χανιά και επιφανείς Χανιώτες για να έχουμε μία ομάδα ακόμη πιο δυνατή. Μιλάμε πλέον για την ΠΑΕ Χανιά που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ΑΟ Χανιά και τον Κισσαμικό, που συνασπίστηκαν για να γίνει αυτή η προσπάθεια. Αυτό που προέχει είναι το μέλλον. Να γεμίσει με κόσμο το γήπεδο. Αξίζει να ενισχυθεί περισσότερο αυτή η προσπάθεια».

Το τρίτο και σημαντικό για μερίδα κόσμου της ομάδας κομμάτι αφορούσε το σήμα, με τον Α. Ροκάκη να τονίζει: «Αφουγκραζόμενος τη θέληση και βλέποντας ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα, οι κοινοί στόχοι και να έχουμε όσους περισσότερους ανθρώπους και στο γήπεδο και δίπλα στην ομάδα, από όποιο μετερίζι μπορεί ο καθένας, ξεκινά από σήμερα η διαδικασία αλλαγής σήματος» και σημείωσε ότι «θα δοθούν τρία σήματα δημόσια ώστε όλοι οι φίλοι της ομάδας να ψηφίσουν το σήμα που θα είναι το επόμενο σήμα της ομάδας», επισημαίνοντας ότι θα δοθεί εντολή στον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Αρη Λυχναρά, να τρέξει τις νομικές διαδικασίες μήπως προλάβει η ομάδα να το χρησιμοποιεί από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook