Μια ακόμα επιτυχία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Ηρακλείου που έφερε χτύπημα στην αγοραπωλησία ναρκωτικών στην πόλη του Ηρακλείου.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση πληροφοριών των Αρχών, η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, μέσα στο μεσημέρι της Τρίτης, δύο ανδρών με κατηγορίες παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα μέσα στο όχημα που εντοπίστηκαν ο ένας από τους δυο φερόμενους ως δράστες βρέθηκαν 16 συσκευασίες κοκαΐνης. Παράλληλα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν είκοσι (1.120) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε μια «καβάτζα» και ένα σπίτι όπου ανακαλύφθηκε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών και εντοπίστηκε και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 870,7 γραμμάρια κάνναβης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 37,6 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης (φιξάκια) συνολικού βάρους 1 γραμμαρίου και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook