Νεφώσεις με βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 7 ως 11 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 6 βαθμούς.

Τοπικά ισχυροί άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Κρητικό. Τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

Χανιά
Ασθενής βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα το βράδυ, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 9/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Βροχερός θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 9/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο
Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 9/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος
Βροχερός καιρός προβλέπεται για τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3-4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 9/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

(meteo.gr)