Το στελεχιακό δυναμικό που θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του θα παρουσιάσει στις 11 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αποκορώνου στις Βρύσες.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουκιανάκης αναφέρει:

«Συνδημότες και συνδημότισσες, αγαπητοί φίλοι,

«Λίγο πριν τις εκλογές του 2023, θέλω να επαναλάβω τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο ομαδικά την πορεία ολοκλήρωσης της προηγούμενης παραγωγικής μας θητείας που θα μας φέρει και στην αφετηρία μιας νέας θητείας με νέους στόχους.


Τους τελευταίους μήνες είχα την ευκαιρία να μιλήσω με πολλούς από εσάς. Ανθρώπους με διαφορετικές ίσως ιδέες, άλλες ιδεολογικές αφετηρίες ή πολιτικές διαδρομές αλλά με την ίδια αγωνία για τον Αποκόρωνα. Πολίτες με τους οποίους μπορεί να συμφωνώ ή να διαφωνώ πάνω σε γενικότερα θέματα αλλά μας συνδέει η ίδια αντίληψη για τα τοπικά ζητήματα. Η αντίληψη πως για να προχωρήσει ένας Δήμος χρειάζεται διάλογος, συνεννόηση αλλά κυρίως δράση.


Ήρθαν κοντά μας άνθρωποι της προσφοράς, της δημιουργίας, που με την προσωπική τους πορεία και τις σημερινές αποφάσεις τους δηλώνουν πως θέλουν να είναι παρόντες στον σχεδιασμό του μέλλοντος. Η παράταξή μας μεγαλώνει, ωριμάζει και ετοιμάζεται για τη διεκδίκηση μιας νέας αποδοτικής και γεμάτης θητείας. Ο Αποκόρωνας του αύριο θα προκύψει με τις μέγιστες δυνατές συναινέσεις, με διάλογο και συνεισφορά πολλών συνδημοτών μας. Είναι άλλωστε μια προσπάθεια συλλογική, μια προσπάθεια που αφορά πάρα πολλούς. Σας καλώ στις 11 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Αποκορώνου στις Βρύσες όπου και θα ανακοινωθεί το στελεχιακό δυναμικό που πλαισιώνει σήμερα την προσπάθειά μας, με χαρά και αισιοδοξία, αλλά και ευθύνη να ενώσουμε δυνάμεις βάζοντας τον Αποκόρωνα που αλλάζει πάνω από όλα.


Να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε, να εμπνευστούμε, να βρούμε τα πολλά που μας ενώνουν και να αφήσουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν. Να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για μια όσο γίνεται πιο πλατιά ανοικτή συμμαχία χωρίς αποκλεισμούς, διακρίσεις και κομματικές προτιμήσεις.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook