Τρόπος ζωής φαίνεται πως έχει γίνει τελικά για την Ελεονώρα Μελέτη ο χορός. Η παρουσιάστρια του Star που έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” ανακάλυψε ένα μεγάλο ταλέντο στο χορό, που της έχει αλλάξει τη ζωή.
 
Το show χορού μπορεί να έχει ρίξει αυλαία για εκείνη εδώ και αρκετό καιρό, η ίδια όμως συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα και τις προπονήσεις που αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς της. Ο αρχικός ενθουσιασμός της έγινε γρήγορα πάθος και αγάπη για το χορό, με αποτέλεσμα η Ελεονώρα να προπονείται πια σε επαγγελματικό επίπεδο.

\"\"

 
Η ίδια έχει αναφερθεί πολλές φορές και μέσα από την εκπομπή της στην αγάπη για το χορό που την κάνει να απελευθερώνεται και να εκτονώνει την πίεση της καθημερινότητάς. Μάλιστα, δεν έχει κρύψει πως κάνει μαθήματα και με την Γκαλένα Βελίκοβα, που είχαμε δει στην κριτική επιτροπή του πρώτου Dancing.

\"\"

 
Με δυο ώρες προπόνηση καθημερινά και ιδιαίτερο ζήλο και προσπάθεια, η Ελεονώρα έχει φθάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και σύμφωνα με πληροφορίες βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό. “Η Ελεονώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω παραπάνω, αλλά θα τα μάθετε όλα εν καιρώ γιατί αυτό (σ. σ. που ετοιμάζει) θα γίνει το καλοκαίρι”, δήλωσε στην “Espresso” η Γκαλένα Βελίκοβα.

\"\"

 
Προς το παρόν, πάντως, η γνωστή παρουσιάστρια κάνει κανονικά τις πρόβες με τον παρτενέρ της και έχει ολοκληρώσει τις χορογραφίες σε ρούμπα, τσα-τσα και σάμπα.
 
 \"\"

(Tlife)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook