Σοβαρά εγκαύματα φέρει μια Ρωσίδα, η οποία αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί σήμερα μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης στη Μόσχα, μετέδωσαν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας.

Η γυναίκα πλησίασε στην έδρα της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, περιλούστηκε με πετρέλαιο και άναψε ένα σπίρτο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο από σωστικό συνεργείο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lifenews.ru, πρόκειται για την 53χρονη Βέρα Σμολίνα, από την περιοχή της Σαμάρα, στον Βόλγα. Ωστόσο το πρακτορείο Ίντερφαξ μετέδωσε ότι το θύμα είναι από την Νίτζνι Ταγκίλ στα Ουράλια.

«Δεν προέβαλε καμία αξίωση προτού αυτοπυρποληθεί. Δεν είχε πάνω της κανένα σημείωμα, δεν γνωρίζουμε γιατί το έκανε», δήλωσε πηγή της ρωσικής ασφάλειας στο Ίντερφαξ.

Οι βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου, τις οποίες κέρδισε το κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν και στιγματίστηκαν από νοθεία, σύμφωνα με την αντιπολίτευση και Ρώσους και ξένους παρατηρητές, προκάλεσαν ένα άνευ προηγουμένου κύμα αμφισβήτησης στη Ρωσία.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook