Σε τοποθέτησή του, ο δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι είχε κληθεί από τον περασμένο κιόλας Δεκέμβριο για ανωμοτί κατάθεση σχετικά με υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Το κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα του ότι ο ίδιος λυράρης την είχε πλησιάσει και μάλιστα, την έπεισε να του στείλει βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο. Μάλιστα, εκείνη η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει γιατί βρέθηκε “άλλοθι” για τον 66χρονο λυράρη μέσω συγγενικού του προσώπου.

Και κάπου εκεί προέκυψε η νέα σοκαριστική καταγγελία για τον λυράρη από έναν 15χρονο που ανέφερε στην αστυνομία ότι ο εν λόγω “καλλιτέχνης” τον βίαζε από την ηλικία των 11 ετών. Μάλιστα, ο λυράρης εξέδιδε τον τότε 11χρονο δημιουργώντας μάλιστα ψεύτικα προφίλ στο διαδίκτυο.

Σημαντικό ρόλο στην έρευνα θα παίξει και ο ρόλος ενός γιατρού νοσοκομείου του Ηρακλείου που επίσης κατηγορείται, όπως και δύο ακόμα άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με την υπόθεση να φαίνεται ότι έχει ακόμα πολλά επεισόδια.

Σε κάθε περίπτωση ο 66χρονος λυράρης θα απολογηθεί στον Εισαγγελέα, μετά την προθεσμία που έλαβε την Τρίτη. Ο ίδιος πάντως αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook