Ναπολέων Σαραντίδης Ναπολέων
Σαραντίδης
Δημοσιογράφος

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου βρίσκονται όλοι όσοι εμπλέκονται στην διενέργεια των εκλογών .

Στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οι 143.879 πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους καλούνται την Κυριακή να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 338 εκλογικά κέντρα. (δείτε εδώ τα εκλογικά τμήματα)

Στην Π.Ε. Χανίων έχουν δηλώσει συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία 30 κόμματα τα ψηφοδέλτια των οποίων την Κυριακή θα παραλάβουν οι ψηφοφόροι για να επιλέξουν ποιο θα ρίξουν στην κάλπη σταυρώνοντας (εάν θέλουν) και έναν ή δυο υποψήφιους βουλευτές.

Στα 30 ψηφοδέλτια αναγράφονται συνολικά 94 υποψήφιοι βουλευτές ενώ να σημειωθεί πως μόνο 9 κόμματα έχουν πλήρη σύνθεση 6 υποψηφίων. Δύο έχουν από πέντε υποψήφιους, δύο από τέσσερις, ένα έχει τρεις υποψήφιους, τρία κόμματα έχουν από δύο υποψήφιους και τέλος 13 ψηφοδέλτια έχουν από έναν υποψήφιο βουλευτή το καθένα.

Δείτε όλα τα ψηφοδέλτια στην Π.Ε. Χανίων με την σειρά με την οποία κόμματα και συνδυασμοί ανακοινώθηκαν από τον Άρειο Πάγο. (Με κλικ πάνω σε κάθε ψηφοδέλτιο το βλέπετε σε μεγέθυνση)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook