Σάββατο μεσημέρι και οι οδικές αρτηρίες της πόλης έχουν στην κυριολεξία «φρακάρει». Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν μποτιλιαριστεί στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και δεν μπορούν ούτε να κουνήσουν με τους οδηγούς να κάθονται στα οχήματα τους κολλημένοι για αρκετή ώρα.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο Flashnews.gr «είμαστε μποτιλιαρισμένοι πάνω από 1,5 ώρα στο ίδιο σημείο και δεν μπορούμε να κουνηθούμε. Τι θα γίνει πια με το κυκλοφοριακό;»

Είναι γεγονός ότι μόλις έφτασε το καλοκαίρι και αμέσως τα Χανιά πλημμύρισαν από εκατοντάδες αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της πόλης επιβαρύνοντας ακόμα πιο πολύ το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει.

Σαν να μην έλειπε η αυξημένη τουριστική κίνηση αυτή τη στιγμή τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε αρκετά σημεία της πόλης αυτή την περίοδο δεν βοηθάνε καθόλου στο μεγάλο πρόβλημα.

Το πρόβλημα βέβαια είναι ακόμα πιο έντονο για τους μόνιμους κατοίκους οι οποίοι απελπισμένοι κάθε μέρα δεν έχουν που να παρκάρουν τα οχήματα τους και να πάνε στο σπίτι τους.

Το κυκλοφοριακό αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» αυτής της πόλης με το καλοκαίρι να έχει φτάσει ξανά χωρίς να έχουν εξευρεθεί λύσεις αλλά με την απόγνωση και τα νεύρα των Χανιωτών να έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook