Με ένα δεύτερο δημόσιο στοίχημα από τη Ντόρα Μπακογιάννη για τις επικείμενες εκλογές, άρχισε απόψε η συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. στα Χανιά. Όπως είπε η υποψήφια βουλευτής: «Πριν λίγο καιρό, έβαλα στοίχημα ότι η Νέα Δημοκρατία θα έρθει πρώτη στα Χανιά και ήρθε. Σήμερα, μπορώ να κάνω την πρόβλεψη ότι θα είμαστε 4-0 στα Χανιά και θα ξανά κερδίσω το στοίχημα».

Στην αποψινή συνεδρίαση, κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας ήταν το μήνυμα ότι οι κάλπες είναι άδειες, καλώντας τους ψηφοφόρους να δώσουν ξανά το παρών στις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής Χανίων και πρώην υπουργός κ. Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «Η Κρήτη έγινε μπλε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η μάχη έχει κερδηθεί. Ξεκινάμε από καλή αφετηρία, με αέρα στα πανιά μας, αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να ξανά γεμίσει με ψήφους ανθρώπων που επιθυμούν τη σταθερότητα και ένα καλύτερο αύριο».

Με τη σειρά της, η υποψήφια βουλευτής Σέβη Βολουδάκη δήλωσε: «Ο κόσμος περιμένει την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει να τη λάβει πίσω με έργα και αυτό θα είναι το μεγάλο στοίχημα αυτής της τετραετίας, καθώς την προηγούμενη αν και έγινε μεγάλο έργο, μας έτυχαν και πολλά στραβά. Αυτήν την τετραετία, οι πολίτες περιμένουν να δουν ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα».

Με τη σειρά του, ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ιστορικό και κάλεσε τους πολίτες να μην εφησυχάσουν, δηλώνοντας «Όντας αθλητής, είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον να διαχειριστεί τη νίκη, σε σχέση με την ήττα, γιατί η μέθη της χαράς του αποτελέσματος πολλές σοφές σε κάνει να εφησυχάζεις, ενώ το ενδεχόμενο μίας ήττας σε συσπειρώνει».

Με τη σειρά του μίλησε και ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος μίλησε για την τέταρτη έδρα, λέγοντας:

«Το θέμα της τέταρτης έδρας με αφορά περισσότερο, καθώς είμαι τέταρτος στη σειρά προτίμησης, με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, όμως το μείζον θέμα δεν είναι η εκλογή μου αλλά η ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη». Στη συνέχεια, έκανε λόγο για συμβολισμό, λέγοντας ότι «Αν πάρουμε την τέταρτη έδρα, αυτός που θα τη χάσει, είναι ο Πολάκης, ο κατ’ εξοχήν εκφραστής του λαϊκισμού και τις ρυπαρότητας της πολιτικής ζωής του τόπου».

Έπειτα, το λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κασσελάκης, ευχαριστώντας τον κόσμο που εμπιστεύτηκε τη Νέα Δημοκρατία με την ψήφο του.

«Ευχαριστώ τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ανεξάρτητα από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχονταν, καθώς καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν όλοι νεοδημοκράτες. Είναι μεγάλο χρέος μας να τους κάνουμε να αισθανθούν με βεβαιότητα ότι με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα τους είμαστε κοντά με σιγουριά» δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε η υποψήφια Βουλευτής Χαρίκλεια Ντερμανάκη, δηλώνοντας:

«Οι προηγούμενες εκλογές είναι σαν να μην έγιναν. Το αποτέλεσμα της της 21 Μαΐου, ήταν μια στάση στη μεγάλη ανηφόρα, ένα δροσερό ποτήρι νερό, το ήπιαμε και συνεχίζουμε. Το βράδυ της 25ης Ιουνίου, θα πρέπει σε αυτήν την κορυφή να είμαστε μόνοι μας, ισχυροί, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη νικητή και όλους εμάς έτοιμους να προσφέρουμε όλες μας τις δυνάμεις σαν στρατιώτες για μία καλύτερη Ελλάδα».

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να επιστήσει την προσοχή στους ψηφοφόρους για τα προηγούμενα ψηφοδέλτια που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν στις επικείμενες εκλογές, καθώς θα θεωρηθούν άκυρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook