O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε σήμερα, στις 11:00 στο Πέραμα Μυλοποτάμου, στην κεντρική πλατεία.

Στα πλαίσια τη προεκλογικής του εκστρατείας για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκίνησε τις επισκέψεις του στην Κρήτη.

Αργότερα, στις 12:45 θα βρεθεί στην αγορά του Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, στις 15:00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στα Γραφεία Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, Τρία Μοναστήρια και, τέλος, στις 19:00 θα παραστεί στα εγκαίνια του Μουσείου «Ούλοφ Πάλμε» στην Πλατεία Μοχού, στο Ηράκλειο.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. ανέφερε ότι «Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής.

Αγωνιζόμαστε με το λόγο της αλήθειας, για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τις «ατζέντες» τους, ενώ ακόμη δήλωσε πως « το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει, για να υπερασπιστεί μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, ισχυρή στην Ευρώπη».

Τέλος, αναφερόμενος στις ερχόμενες εκλογές, δήλωσε πως είναι «Σίγουρος ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα πιο δυνατά την προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook