Μία καταδίωξη αστυνομικών με το όχημα που οδηγούσε ένας 10χρονος καταγράφηκε στην κάμερα.

Η αστυνομία του Μίσιγκαν των ΗΠΑ ενημερώθηκε ότι ένα αυτοκίνητο τύπου SUV εκλάπη από σπίτι. Οδηγοί τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν ότι είδαν ένα μικρό παιδί να οδηγεί το κλεμμένο SUV και να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Τότε οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε οδό ταχείας κυκλοφορίας το αυτοκίνητο. Παρά τα σήματα που έκαναν στον οδηγό να σταματήσει ο 10χρονος συνέχισε να αυξάνει ταχύτητα.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να αλλάζει λωρίδα και ο οδηγός να προσπαθεί να διαφύγει. Τότε το αυτοκίνητο πέφτει σε μπαριέρες στην δεξιά πλευρά του δρόμου και σταματάει.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 10χρονο να παραδοθεί. Ωστόσο το παιδί βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν το παιδί, το οποίο ισχυρίστηκε ότι έκλεψε το αυτοκίνητο για να γυρίσει στην μητέρα του. Ο 10χρονος επισκεπτόταν συγγενείς στο Μίσιγκαν και ήθελα να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο 10χρονος, που οδηγήθηκε σε αναμορφωτήριο, θα διωχθεί ποινικά για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook