«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είναι το καλύτερο δώρο στον Ελληνισμό». Με αυτά τα λόγια το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του The Hellenic Initiative Τζον Κουδούνης απένειμε στον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο επιχειρείν και τη φιλανθρωπία.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο έργο ζωής του Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil.

Πρόκειται για τη 2η Ετήσια Δεξίωση του THI, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού αναγνώρισαν την προσφορά του Βαρδή Βαρδινογιάννη στην επιχειρηματική σκηνή αλλά και στην κοινωνική του συνεισφορά μέσα από δωρεές στην εκπαίδευση, την υγεία και σε ευαίσθητες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού.

Η απονομή της τιμητικής πλακέτας του THI έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο παρουσία πλειάδας εκπροσώπων της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και Ελλήνων ομογενών που διαπρέπουν στο εξωτερικό, όπως στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Ο Andrew N. Liveris, Πρόεδρος του THI, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να γιορτάσουμε το σπουδαίο έργο του The Hellenic Initiative στην Ελλάδα και για να αποτίνουμε φόρο τιμής σε έναν κορυφαίο ηγέτη της επιχειρηματικότητας και της φιλανθρωπίας, τον κ. Βαρδή Ι. Βραδινογιάννη. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στη συλλογική προσπάθεια ανθρώπων και οργανισμών που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια ισχυρότερη και ευημερούσα Ελλάδα. Το THI επιβεβαιώνει τη δέσμευση του ελληνισμού της Διασποράς στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν διακεκριμένοι καλεσμένοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΗΙ που εκπροσωπούν την Ελλάδα ανά τον κόσμο.

Ανάμεσά τους, ο John S. Koudounis, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΗΙ & Πρόεδρος του ATHINA23, ο οποίος απένειμε το βραβείο στον κ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Koudounis ανέφερε:

«Η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του ΑΤΗΙΝΑ23 αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή. Η αποψινή βραδιά ήταν ίσως η πιο επιτυχημένη εκδήλωσή μας έως τώρα στην Αθήνα, αναδεικνύοντας το σπουδαίο έργο του The Hellenic Initiative. Το τιμώμενο πρόσωπο απόψε, ο κ. Βαρδής Ι. Βαρδινογιάννης, καθώς και η οικογένειά του, έχουν στηρίξει και συνεισφέρει σε πολλές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών δράσεων του ΤΗΙ. Η επιτυχία της αποψινής βραδιάς δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σημαντική υποστήριξη των χορηγών μας, οι οποίοι γίνονται αρωγοί στην αποστολή μας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη».

John S. Koudounis, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΗΙ & Πρόεδρος του ATHINA23, George J. Anderson, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI και Πρόεδρος του ATHINA23

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο George P. Stamas, συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, o George J. Anderson, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI και Πρόεδρος του ATHINA23, ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος του THI Venture Fair και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του THI, η Tatiana Blatnik, Διεθνής Πρέσβειρα του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event, ο Μιχάλης Πρίντζος, Επικεφαλής του ΤΗΙ στην Ελλάδα & Πρόεδρος του THI Venture Fair και ο Peter Poulos, Διεθνής Πρέσβης του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event.

Peter Poulos, Διεθνής Πρέσβης του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event και Tatiana Blatnik, Διεθνής Πρέσβειρα του ΤΗΙ & Πρόεδρος του Zappeion Event

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook