Την αισιοδοξία του, ότι το ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές θα αυξήσει ακόμα περισσότερα τα ποσοστά του πανελλαδικά αλλά και στην Κρήτη ειδικότερα, εξέφρασε από τα Χανιά ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος.

Όπως είπε ο κ. Μάντζος: «Παρά την τοξικότητα και τις επιθέσεις ένθεν κακείθεν, έχουμε πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη. Η μεγάλη νίκη του Μαΐου για εμάς ήταν το πρώτο βήμα της επιστροφής και της αναγέννησης της παράταξης.

Ως προς την κριτική που έχει δεχτεί το ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ, για το πρόγραμμά του και για τον βαθμό στον οποίο αυτό είναι κοστολογημένο ο κ. Μάντζος δήλωσε πως: «Εχουμε κοστολογήσει κάθε μέτρο που έχει δημοσιονομικό αποτύπωμα, έχουμε υπολογίσει και το κοινωνικό αποτύπωμα του προγράμματός μας. Αυτή είναι η διαφορά μας και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο μεν ΣΥΡΙΖΑ μας λέει πράγματα ανέφικτα και δε λέει πώς θα τα κάνει η δε ΝΔ αποκρύπτει τις συνέπειες των πολιτικών της».

Ο κ. Μάντζος το πρωί είχε συνάντηση με φορείς στο ΕΚΧ και το μεσημέρι συναντήθηκε με φορείς και τους υποψηφίους του κόμματος.

Τ.Λ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook