Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν μετά την καταγγελία μίας μητέρας ότι η κόρη της έπεσε θύμα ασέλγειας και μάλιστα από συγγενή της, δηλαδή τον 17χρονο σήμερα ξάδελφό της.

Η καταγγελία έγινε η αρχή, καθώς εις βάρος του ίδιου προσώπου προέκυψαν και άλλες δύο καταγγελίες από άλλα δύο ανήλικα κορίτσια.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η μητέρα μιας 15χρονης κοπέλας, κατήγγειλε στις 21 Απριλίου 2023 πράξεις ασέλγειας εις βάρος της κόρης της τον Δεκέμβριο του 2022 μέσα στο ίδιο της το σπίτι, από τον ανήλικο ξάδελφό της!

Παράλληλα, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι τον Νοέμβριο του 2022 πάλι μέσα στο σπίτι της 15χρονης, ο ανήλικος δράστης παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη φίλη της, υπήκοο Αλβανίας, η οποία σήμερα έχει ενηλικιωθεί.

Οι δύο κοπέλες εξετάστηκαν παρουσία ψυχολόγου, έπειτα από παραγγελία, και επιβεβαίωσαν τις καταγγελθείσες, από τη μητέρα της 15χρονης, πράξεις.

Τι είπαν τα δύο κορίτσια

Συγκεκριμένα, η 15χρονη ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2022 παρευρισκόμενη στο σπίτι της με τον ξάδελφό της, εκείνος της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και την άγγιξε πάνω αλλά και μέσα από τα ρούχα χωρίς τη συναίνεσή της, πράγμα το οποίο είπε στην μητέρα της τρεις ημέρες αργότερα.

Η 18χρονη φίλη της, εξεταζόμενη παρουσία ψυχολόγου, ισχυρίστηκε ότι τον Νοέμβριο 2022, ευρισκόμενη στο σπίτι της φίλης της ο 17χρονος της έκανε άσεμνες προτάσεις να προβεί σε ερωτική πράξη μαζί του και της τράβηξε το παντελόνι με αποτέλεσμα να εκτεθούν οι γλουτοί της και να νιώσει ντροπή.

Νέα καταγγελία και από άλλη ακόμη κοπέλα

Από την πορεία της προκαταρκτικής εξέτασης προέκυψε η τέλεση πράξεων σεξουαλικής παρενόχλησης και εις βάρος μίας ακόμα κοπέλας τον Νοέμβριο του 2019, όταν εκείνη ήταν 14 ετών από τον ίδιο κατηγορούμενο που τότε ήταν 13 ετών!

Η 18χρονη σήμερα κοπέλα, κατέθεσε ενόρκως ότι ο 17χρονος δράστης, σε σπίτι κοινής τους φίλης, της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και την θώπευσε πάνω από τα ρούχα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα χωρίς τη συναίνεσή της.

Η μητέρα της 15χρονης, κατήγγειλε επίσης ότι στις 21 Απριλίου 2023 ο 17χρονος, της έσκισε ένα λάστιχο του αυτοκίνητου της.

Ο ανήλικος δράστης δεν αποδέχτηκε τις σε βάρος του κατηγορίες ενώπιον των αστυνομικών. 

Να σημειωθεί ότι διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην 15χρονη και στη 17χρονη καθώς και ιατρικές εξετάσεις στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα ΓΝΡ, με αρνητικό αποτέλεσμα για ενδείξεις κακοποίησης, ενώ παραγγέλθηκαν ιατρικές εξετάσεις στο Γυναικολογικό Τμήμα ΓΝΡ. Παραγγέλθηκε επίσης η διενέργεια κοινωνικής έρευνας.

Εις βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή καθώς και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook