Η 27χρονη Πολωνή εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές. Ανάστατη η Κως από την τραγική είδηση. Τη σορό εντόπισε εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση.

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν ανάμεσα σε χόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε μέσα σε σακούλα και αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφο της κοπέλας από την Πολωνία.

Εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες είδε πρώτη τις σκληρές εικόνες στο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία. Όλα δείχνουν πως η 27χρονη δολοφονήθηκε και μένει να διαπιστωθεί πώς και από ποιους. Η σκέψη για έγκλημα βρισκόταν στο μυαλό των αστυνομικών που τρέχουν τις έρευνες από την πρώτη στιγμή.

Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν τόσο η μητέρα της 27χρονης όσο και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή. Ήλπιζαν και οι δύο σε ένα θαύμα. Πλέον περιμένουν να μάθουν ποιοι κρύβονται πίσω από το τέλος της κοπέλας που είχε έρθει στο νησί και εργαζόταν στην κουζίνα ξενοδοχείου.

Οι αστυνομικοί έχουν στείλει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης στα Εγκληματολογικά της αστυνομίας στην Αθήνα. Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει η κάρτα SIM, τα μέσα που διαθέτουν θα τους επιτρέψουν να έχουν μια συνολική εικόνα. Στα ίδια εργαστήρια θα γίνει ανάλυση και στη συσκευή του 32χρονου που κατασχέθηκε. 

Όλα τις τελευταίες μέρες έδειχναν έγκλημα. Οι μαρτυρίες που έκαναν λόγο για ύποπτες κινήσεις τη νύχτα της δολοφονίας, οι αντιφάσεις του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και μια σειρά από ευρήματα που έφεραν αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στην Κω. Ο 32χρονος που συνελήφθη ως ύποπτος για αρπαγή, επιμένει ότι δεν έχει σχέση και δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις συνθήκες που έχασε τη ζωή της η 27χρονη.

Από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί στο σπίτι του, διαπίστωσαν από το Σάββατο 17 Ιουνίου, ότι το έγκλημα δεν σημειώθηκε στο ισόγειο. Έτσι από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν έρευνες, με τη συμμετοχή εθελοντών στις κοντινές περιοχές.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook