Η ίδια το επισημαίνει με προσωπική της δήλωση, διότι, ως γνωστόν, οι δύο τους είχαν συμπορευθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Αναλυτικά η δήλωση της Νάνσυς Αγγελάκη:

”Διανύουμε πλέον μία περίοδο έντονων προεκλογικών διεργασιών ενόψει των  αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» και η ονοματολογία γύρω από τους υποψήφιους δημάρχους Χανίων.

Δεδομένου ότι στις εκλογές του 2019 είχαμε συμπορευθεί με  τον κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη δημιουργώντας (συστήνοντας -συγκροτώντας)  την παράταξη «Μαζί για τα Χανιά της επόμενης Μέρας»  και προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων όσον αφορά  στην στήριξη μου σε μία νέα προσπάθεια  με επικεφαλής τον ίδιο,  επιθυμώ να διευκρινίσω ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν θα συνεχιστεί η στήριξη αυτή.

Παραμένω σταθερή στις απόψεις μου ότι για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις, σκληρή δουλειά και συνεχής παρακολούθηση του έργου.

Και στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου 2023, η τοπική κοινωνία θα έχει την ευκαιρία, να συγκρίνει προγράμματα, θέσεις και πρόσωπα και να επιλέξει τους ανθρώπους που θα δώσουν ελπίδα και προοπτική ανάπτυξης στον Δήμο Χανίων.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook