Τραγικό θάνατο βρήκε η 27χρονη Κριστίν Τσάβεζ στην Καλιφόρνια όταν πέρασε από πάνω της ένα τρακτέρ με χορτοκοπτικό την ώρα που αυτή κοιμόταν σε χωράφι στην περιοχή Μοντέστο στις 8 Ιουλίου.

Ο οδηγός του τρακτέρ μάρκας John Deere που έσερνε το χορτοκοπτικό αντιλήφθηκε την τραγωδία μόνο αφού είχε περάσει πάνω από την 27χρονη.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης, η οποία ήταν άστεγη και μητέρα ενός παιδιού, όταν πήγε στο χωράφι βρήκε διάσπαρτα κομμένα κομμάτια από το κορμί της κόρης του.

«Υπήρχαν κομμάτια της σορού της και φώναξα την αστυνομία. Πήγα εκεί και είδα τμήματα από τα κόκαλά της, από το κρανίο της, ορισμένα δόντια. Ήταν κάτι φριχτό» δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης, την 9χρονη κόρη της οποίας φρόντιζε η οικογένειά της.

Δείτε φωτογραφίες της 27χρονης

kalifornia

kalifornia2

Η εταιραία που είχε αγοράσει το χωράφι μια ημέρα πριν τον θάνατο της 27χρονης σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι δόθηκε εντολή σε εργολάβο να καθαρίσει το πάρκο. Υπήρξε ένα δυστύχημα περίπου στις 12 το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου με ένα άτομο που δεν ήταν ορατό ανάμεσα σε υψηλή βλάστηση. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης».

Η εταιρεία που μισθώθηκε για να καθαρίσει το χωράφι σε δική της ανακοίνωση σημείωσε ότι «σε μια ξηρή περιοχή με υψηλή βλάστηση ο εργολάβος μας εντόπισε τη σορό μιας γυναίκας που παρασύρθηκε από το χαρτοκοπτικό».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook