Τις πιο απίστευτες, δραματικές, ιστορίες, τις γράφει, ως γνωστόν, η ίδια η ζωή, και αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση ζευγαριού στη Μεσαρά που ανήμερα του γάμου του & της βάπτισης των δύο παιδιών τους, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του γαμπρού!

Ο άτυχος άνδρας, που νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου με σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε δώσει εντολή στο γιό του και όλη την οικογένεια, να μην αναβληθούν σε καμμία περίπτωση ο γάμος και οι βαπτίσεις, ακόμα και αν ο ίδιος θα έφευγε από τη ζωή-όπως και δυστυχώς τελικά έγινε.

Η τραγική απώλεια του πατέρα συνέβη γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας μέρας, τελέστηκαν ο γάμος και οι βαπτίσεις -όπου το αγόρι πήρε το όνομα του εκλιπόντα παππού του- και ακολούθησε τραπέζι για τους καλεσμένους σε γνωστό κέντρο της περιοχής, χωρίς μουσική και χορό, όπως επέβαλλαν οι συνθήκες.

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει, το πιθανότερο,

η κηδεία του πατέρα του γαμπρού που έφυγε ανήμερα του γάμου του παιδιού του και της βάπτισης των εγγονιών του, έχοντας δώσει την ευχή του αλλά και την ξεκάθαρη εντολή του το μυστήριο να τελεστεί πάση θυσία…

Πηγή: diasostetimesara

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook