Εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του διαμελισμένου άνδρα που βρέθηκε στη ΔΕΔΙΣΑ το απόγευμα της 18ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr πρόκειται πιθανόν για έναν 26χρονο Πακιστανό, ο οποίος δολοφονήθηκε, τεμαχίστηκε και απορρίφθηκε σε διάφορους κάδους της πόλης του Ρεθύμνου, κυρίως της περιοχής των Περιβολίων, όπως προκύπτει από την έρευνα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης εκτιμάται βάσιμα πως είναι ένας  ομοεθνής του – συγκάτοικος του- , ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί για να μιλήσει. Πιθανολογείται ότι έχει φύγει από την πόλη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά αναμένονται και άλλα αποτελέσματα για να ταυτοποιηθεί πλήρως.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση είναι στην προανάκριση, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία ταυτοποίηση ως τώρα καθώς αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για να επιβεβαιωθεί το Dna του θύματος, από το διαμελισμένο σώμα του οποίου ακόμα λείπουν κομμάτια.

Σε κάθε περίπτωση, η έρευνα συνεχίζεται και φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις θα είναι μεγάλες, ειδικά αν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί ο δράστης, αφού αυτό θα οδηγήσει, προφανώς, και στην αποκάλυψη της φρικιαστικής δολοφονίας του νεαρού (πιθανότατα) από το Πακιστάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook