Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο. Ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας είναι ένας ομοεθνής του θύματος, Πακιστανός, ηλικίας περίπου 35 ετών, ο οποίος μάλιστα ήταν και συγκάτοικος του θύματος στο Ρέθυμνο.

Η ταυτοποίηση του δράστη του εγκλήματος προέκυψε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, που με μεθοδική και εξειδικευμένη αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι, στην ανθρωποκτονία του αλλοδαπού εμπλέκεται ο συγκάτοικος του θύματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ως γνωστόν, ο δράστης τις πρωινές ώρες της 17ης Ιουλίου τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Πακιστανό συγκάτοικό του στην συνέχεια αφού τον τεμάχισε έβαλε την σορό του σε σακούλες απορριμμάτων τις οποίες απέρριψε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για τη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook