Στο στόχαστρο των ερευνών της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων βρισκόταν τον τελευταίο καιρό ο αστυνομικός που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στα Χανιά με κατηγορίες για διαφθορά. Πρόκειται για 53χρονο ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας.

Ειδικότερα ύστερα από καταγγελία επιχειρηματία που έφτασε στην διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός του ζήτησε μεγάλο χρηματικό ποσό, ύψους 30.000 ευρώ, με την αιτιολογία ότι θα τον βοηθούσε να κέρδισε σε πλειοδοτικό διαγωνισμό για μια καντίνα στους Αγίους Αποστόλους ξεκίνησαν έρευνες για τη δράση του αστυνομικού.

Μετά την καταγγελία, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ξεκίνησε να παρακολουθείτε ώσπου το απόγευμα της Κυριακής στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία και συνελήφθη παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στο φερόμενο ως θύμα και στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης ώστε χθες ο επιχειρηματίας να παραδώσει μέρους του χρηματικού ποσού που του είχε ζητηθεί στους φερόμενους ως εμπλεκόμενους.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το φερόμενο ως θύμα παρέδωσε στο σπίτι του αστυνομικού 8.000 ευρώ τα οποία όμως ήταν προσημειωμένα.

Λίγο αργότερα αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του όπου σύμφωνα με πληροφορίες σπάζοντας την πόρτα και προχώρησαν στην σύλληψη του ανώτερου αξιωματικού καθώς και του γιου του.

Σήμερα οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook