Στιγμιότυπο από τα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, Κυριακή 3 Απριλίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δυστυχώς το κλίμα έγινε γρήγορα βαρύ και ξεχάστηκε η καλή εικόνα των εκλογών του Ιουνίου.

Επίτευγμα;

Πράγματι !

Ήθελε κόπο και τρόπο και φαίνεται πως ο αρχηγός το «είχε»

Παρά το γεγονός ότι στο Ηράκλειο το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θα έπρεπε να έχει τον πρώτο λόγο,κατέληξε ικέτης σε ξένες ποδιές και τα στελέχη του φαγωμένα μεταξύ τους.

Σήμερα όλοι εναντίων του προέδρου που δεν κατάφερε να χωρίσει «δυο βουγιών άχυρα» αλλά απολαμβάνει προκλητικά τα μπάνια του από νησί σε νησί ως πετυχημένος traveler.

Τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα με αυτά που μαθαίνω και ακούω και είναι κρίμα που μια καλή ευκαιρία ανασυγκρότησης πολιτικών δυνάμεων χάθηκε έτσι εύκολα και κάηκε τόσο γρήγορα.

Όλοι τώρα δείχνουν τον αρχηγό,ως τον βασικό υπαίτιο και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από αυτά που είδαν κι έζησαν.

Κι αν είστε ακόμα ένθερμοι υποστηρικτές αυτών των επιλογών μην βιαστείτε να πυροβολήσετε τον γράφοντα,εμείς γράφουμε αυτά που βλέπουμε και σχολιάζουμε αυτά που κάποια πρόσωπα υλοποίησαν ή δεν υλοποίησαν.

Άκου χτύπους στα Χανιά άκου τους και εδώ κοντά…έλεγε ο σοφός Κρητικός και στην περίπτωση του Νίκου Ανδρουλάκη η αλήθεια είναι αυτή.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης κάποτε έγραψε το βιβλίο «Ε, πρόεδρε» για τον ΓΑΠ πριν αυτός κυλήσει στην καταστροφή και το ΠΑΣΟΚ σε διάλυση.

Με μόνο καλή πρόθεση θα πούμε ότι είναι ως τίτλος περισσότερο επίκαιρος από ποτέ για τον σημερινό πρόεδρο του κινήματος.

Παραπολιτικός

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook