Με ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι θα ξεκινήσουν τη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 τα Χανιά, όπως προέκυψε από τη κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (11/09) στο ξενοδοχείο  Holiday Inn Airport.

Ωστόσο η κλήρωση για τη χανιώτικη ομάδα είναι αρκετά… περίεργη καθώς στον α’ γύρο θα δώσει μόλις 4 εντός έδρας παιχνίδια καθώς τα υπόλοιπα 7 θα είναι μακριά από τα Περιβόλια!

Τα Χανιά λοιπόν στη πρεμιέρα της 24ης Σεπτεμβρίου, θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας έναν άλλο μνηστήρα της ανόδου τον Ιωνικό, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League 1 από όπου και υποβιβάστηκε.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη θα υποδεχθεί στο πρώτο εντός έδρας ματς τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ ακολουθεί ταξίδι στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Διαγόρα και αμέσως μετά άλλο ντέρμπι με τη Καλαμάτα στη Μεσσηνία.

Επειτα επιστρέφει στα Περιβόλια για να υποδεχθεί τη Παναχαϊκή, ενώ ακολουθεί νέο ντέρμπι με την Athens Kallithea στην Αθήνα. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Παναθηναϊκός Β εντός έδρας, ενώ την 8η αγωνιστική θα γίνει το κρητικό ντέρμπι με τον Γιούχτα στις Αρχάνες. Το τελευταίο εντός έδρας ματς για τον α’ γύρο είναι απέναντι στο Αιγάλεω, με το α’ μισό να κλείνει με δυο εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό Β’  και Ηλιούπολη.

Στα playoffs για τον πρωταθλητή θα μετέχουν οι ομάδες από το 1 έως το 5. Οι πέντε πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δώσουν διπλούς αγώνες (δέκα επιπλέον αγωνιστικές) και στη συνέχεια ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στην Super League 1. Σε ό, τι αφορά τον υποβιβασμό, θα πέσουν απευθείας στην Γ’ Εθνική η 12η και 13η κάθε ομίλου.

Στα πλέι άουτ θα πάρουν μέρος οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 6-11 σε κάθε όμιλο. Στη συνέχεια, έπειτα από μίνι πρωτάθλημα 12 αγωνιστικών σε κάθε όμιλο θα υποβιβαστούν και όσοι καταλάβουν τις θέσεις 9-11. Συνολικά πέντε ομάδες θα υποβιβαστούν από τον Βόρειο όμιλο και τέσσερις από το Νότιο καθώς ο ΟΦΙ αποσύρθηκε και  όμιλος έμεινε με 2 ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι σε σχέση με πέρυσι κι όσα γνωρίζαμε ως τώρα οι ομάδες Β’ υποβιβάζονται.

Δείτε το πρόγραμμα των Χανίων:

1η αγωνιστική
Ιωνικός-Χανιά

2η αγωνιστική
Χανιά-Τηλυκράτης

3η αγωνιστική
Διαγόρας-Χανιά

4η αγωνιστική
Καλαμάτα-Χανιά

5η αγωνιστική
Χανιά-Παναχαϊκή

6η αγωνιστική
Αthnes Kallithea – Χανιά

7η αγωνιστική
Χανιά – Παναθηναϊκός Β

8η αγωνιστική
Γιούχτας – Χανιά

9η αγωνιστική
Χανιά-Αιγάλεω

10η αγωνιστική
Ολυμπιακός Β’ – Χανιά

11η αγωνιστική
Ηλιούπολη-Χανιά

Δείτε όλο το πρόγραμμα όπως το έστειλε η Λίγκα:

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook