Ο εξωδιοικητικός παράγοντας των Χανίων μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος διατυπώνει απορίες και ερωτηματικά που εύλογα δημιουργούνται. Όπως τονίζει ο κ. Βρέντζος, μεταξύ όλων των άλλων, πως υπάρχει ομάδα με διπλάσιους αγώνες εκτός έδρας σε αντίθεση με τους εντός και παράλληλα για την Καλλιθέα που θα παίξει εκτός Αττικής την 10η αγωνιστική.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Βρέντζου

Με το καλημέρα, με την “κλήρωση”, άρχισαν τα όργανα στο θαυμαστό κόσμο της Super League 2.

Έχετε ξαναδεί πρόγραμμα ομάδας με σχεδόν διπλάσιους αγώνες εκτός σε σχέση με εντός στον 1ο γύρο;;;

Τα Χανιά λοιπόν, μετά τη σημερινή ηλεκτρονική “κλήρωση”, θα παίξουν 4 αγώνες εντός και 7 εκτός στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος (τη στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν 5-6 ή 6-5, με εξαίρεση τον ΠΑΟ Β’ που έχει 7-4). Για να μην πω ότι επιπλέον θα παίξουμε και όλα τα ντέρμπι εκτός στον 1ο γύρο…

Την ίδια στιγμή, “έτυχε” η Καλλιθέα να βγει για πρώτη φορά εκτός Αθήνας την 10η αγωνιστική (κάτι από Κηφισιά πέρυσι μου θυμίζει αυτό)… Ενώ και η Καλαμάτα “έτυχε” να έχει κι αυτή καλή κλήρωση…

Θα μου πείτε ότι όλοι θα παίξουν με όλους και συνεπώς το πρόγραμμα δεν παίζει σημασία. Δεν είναι έτσι κι όσοι ασχολούνται το ξέρουν πολύ καλά.

Δεν πειράζει όμως, τουλάχιστον πέφτουν οι μάσκες από πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε (και) φέτος.

Ραντεβού στο γήπεδο…

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook