«Γης μαδιάμ» τα έκαναν στο Μουσικό σχολείο Ρεθύμνου τρεις νεαροί , δύο Έλληνες 18 ετών και ένας Βούλγαρος 19 ετών , οι οποίοι κατά το διάστημα από 11 έως 14 Σεπτεμβρίου, εισέβαλαν στο σχολείο δύο φορές.

Την πρώτη φορά μπήκαν στο σχολείο  από παράθυρα  τα οποία βρέθηκαν ανοιχτά , έσπασαν την πόρτα του γραφείου της διεύθυνσης και αφαίρεσαν ένα laptop, ενώ βρήκαν σε συρτάρι και αντικλείδι της πόρτας εισόδου το οποίο και πήραν.

Έτσι την δεύτερη φορά μπήκαν σαν κύριοι από την πόρτα και έκλεψαν μεγάλο αριθμό τάμπλετ και ένα επιπλέον laptop συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Μάλιστα την ίδια ημέρα διάρρηξαν και το κυλικείο του 5ου Δημοτικού σχολείου το οποίο είναι δίπλα στο Μουσικό σχολείο και έκλεψαν ότι χρήματα βρήκαν στο ταμείο καθώς και τρόφιμα.

Παράλληλα έκλεψαν και μια μοτοσικλέτα.

Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης βρέθηκαν τα ίχνη των τριών νεαρών και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν όλες οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές.

Και οι τρεις συνελήφθησαν ενώ σε βάρος ενός εκ των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών διότι βρέθηκε να κατέχει και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook