Στις 24 Ιουλίου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη άφησε την τελευταία της πνοή.

Ολόκληρη η χώρα βυθίστηκε στο πένθος, καθώς πρόκειται για μία γυναίκα που βοήθησε πολλούς ανθρώπους να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν, μέσα από τον σύλλογο “ΕΛΠΙΔΑ”, τον οποίο ίδρυσε.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που ανησύχησαν σχετικά με το τι θα συμβεί στο σωματείο μετά τον θάνατό της.

Όμως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, μέσα από την σελίδα της ΕΛΠΙΔΑΣ στο Facebook ανακοινώθηκε η νέα πρόεδρος, η οποία θα συνεχίσει το έργο της.

«Το Δ.Σ. του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ανακοινώνει ότι νέα Πρόεδρος του Σωματείου εξελέγη η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, μέλος του Σωματείου επι σειρά ετών.

Η κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη θα συνεχίσει, μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου, τον ιερό αγώνα στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ακολουθώντας το όραμα και τις αξίες της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, πάνω στα οποία θεμελιώθηκε το έργο μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, της γυναίκας που ίδρυσε το Σωματείο Ελπίδα, η κόρη της, η οποία είναι μέλος του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει τα ηνία συνεχίζοντας το όραμα της μητέρας της.

Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη είναι το δεύτερο παιδί της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη και η πρώτη τους κόρη. Παντρεύτηκε τον Γιώργο Γουλανδρή την δεκαετία του 1990 και μετακόμισε μαζί του στο Λονδίνο. Μαζί απέκτησαν τη Μαριάννα Γουλανδρή – Λαιμού, η οποία ακολουθώντας τον δρόμο της γιαγιάς της ίδρυσε το ΕΛΠΙΔΑ Youth.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook