Την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με κατοίκους περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου θα έχει την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» Σταύρος Αρναουτάκης.

Η περιοδεία του κ. Αρναουτάκη, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, θα ξεκινήσει το πρωί από τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας της ΠΕ Λασιθίου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και οι 15 υποψήφιοι του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» στο Λασίθι θα επισκεφθούν τον παραδοσιακό οικισμό της Κριτσάς όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής, ενώ νωρίτερα θα κάνουν στάση στην ιστορική βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας Κεράς.

Στην Κριτσά ο Σταύρος Αρναουτάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου θα επισκεφθούν επίσης τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό καθώς και τους Συνεταιρισμούς Γυναικών και Υφαντικής.

Παράλληλα θα επισκεφθούν το Μουσείο Σπάνιων και ενδημικών Φυτών “Ροδάνθη” καθώς και το Μουσείο Κριτσωτοπούλας. Και τα δυο μουσεία έχουν χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Leader.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» με τους υποψήφιους συμβούλους θα μεταβούν, στη Νεάπολη όπου θα συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν τη Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου όπου θα συναντήσουν τον Μητροπολίτη κ.κ Γεράσιμο καθώς και το Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο της Νεάπολης.

Η περιοδεία στο Λασίθι του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων θα συνεχιστεί στους παραλιακούς οικισμούς Βραχασίου και Σισίου και θα ολοκληρωθεί στη Μήλατο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook