Κατά την διάρκεια των επεισοδίων μάλιστα τραυματίστηκε και ο δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποτρέψει την επέκταση των επεισοδίων.

Ο κ. Ντασιώτης μίλησε στο enikos.gr για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πυρί της Θήβας και στη «γέφυρα του τρόμου» όπως ονομάζουν τη γέφυρα της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Θήβας, στο ύψος της Αλιάρτου, ενώ αναφορικά με τον τραυματισμό του μεταξύ άλλων σημείωσε πως «για χιλιοστά δεν έχασα το μάτι μου».

«Απόψε ήταν δεύτερη νύχτα των επεισοδίων που ξεκίνησαν χθες με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου», ανέφερε στο enikos.gr o δήμαρχος Αλιάρτου Γιώργος Ντασιώτης, ο οποίος σημείωσε πως «χθες τα πράγματα ήταν λίγο πιο ήρεμα, καθώς πολύ γρήγορα το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί διασκορπίστηκε χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας». 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλιάρτου οι ομάδες Ρομά «είχαν συγκεντρωθεί προσπαθώντας να κλείσουν τον δρόμο σε ένα σημείο που δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μείνει κλειστό, καθώς είναι πολύ σημαντικό για την κυκλοφορία των πολιτών αλλά και των οχημάτων».

Στην συνέχεια, ο κ. Ντασιώτης μας περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε στην προσπάθειά του να κατευνάσει τα πνέυματα.

«Έφτασα στο σημείο με σκοπό να τους πείσω να μην κλείσουν τον δρόμο. Το πλήθος ήταν πιο εξαγριωμένο σε σχέση με χθες, ενώ υπήρχαν και ομάδες ατόμων από άλλες περιοχές

Έτσι, επιχείρησα να μιλήσω και μαζί τους, ωστόσο, τα άτομα που προέρχονταν από τις γύρω περιοχές ξεκίνησαν να μου επιτίθενται με σπρωξίματα», είπε συγκεκριμένα.

Επίσης, αναφορικά με τον τραυματισμό του o ίδιος σχολίασε στο enikos.gr: «Ξαφνικά, κάποιος με χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Χρειάστηκαν 4 ράμματα στο φρύδι μου και οι γιατροί μου είπαν πως για χιλιοστά δεν έχασα το μάτι μου 

Τη στιγμή εκείνη μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Θόλωσαν τα πάντα γύρω μου, άρχισα να ζαλίζομαι και δεν είχα δυνάμεις να φύγω από το σημείο, έτρεξε πάρα πολύ αίμα από το τραύμα και μόνο με την βοήθεια και άλλων ατόμων μπορούσα απομακρυνθώ από το σημείο και να μεταφερθώ στο Κέντρο Υγείας» 

Τέλος, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλιάρτου Γιώργο Ντασιώτη: «Αύριο προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη μέρα καθώς θα γίνει η κηδεία του 17χρονου».

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook