Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης της παραχώρησης της Σχολής Ασωμάτων παρευρέθει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ κ.Μανώλης Όθωνας, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

\”Ένας στόχος δεκαετιών είναι από σήμερα πραγματικότητα. Ένα ζήτημα που πάντα θεωρούσα ότι αποτελεί κομβικό σημείο, όχι μόνο για την αναπτυξιακή προοπτική του Αμαρίου, αλλά και για την ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα τόσο σε επίπεδο νομού, όσο και Περιφέρειας Κρήτης, που ολοκληρώνεται σήμερα.

Η αξιοποίηση της έκτασης της Σχολής Ασωμάτων από το Δήμο Αμαρίου και την Περιφέρεια Κρήτης και η αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου της Μονής Άσωματων από την Ι.Μ. Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων ολοκληρώθηκε σήμερα με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από όλους τους παραπάνω φορείς.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Κώστα Σκανδαλίδη, που εξέφρασε τη θετική κυβερνητική πολιτική βούληση στο συγκεκριμένο θέμα, αμέσως μετά που του έθεσα το σχετικό αίτημα πριν από ένα περίπου χρόνο.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ικανοποίησή μου, γιατί η συνεργασία και η συλλογική προσπάθεια των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών είχε και για το συγκεκριμένο θέμα θετική κατάληξη\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook