Ένα ακόμη «εμπόδιο» προστέθηκε σε όλους όσοι μετακινούνται από και προς το Ακρωτήρι στα Χανιά. Εκτός από το ότι γίνεται εκ περιτροπής η κυκλοφορία οχημάτων στον κεντρικό δρόμο Χανίων – Αεροδρομίου στο ύψος του Αρωνίου όπου έχει κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας , ο ΔΕΔΔΗΕ «άνοιξε» και δεύτερο «μέτωπο».

Από το πρωί της Δευτέρας 20/11 έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και στον δρόμο του Βλητέ στο ύψος όπου είναι η παραλία και οι ψαροταβέρνες και η κυκλοφορία των οχημάτων και εκεί γίνεται εκ περιτροπής με την βοήθεια φαναριών και εργαζομένων του αναδόχου του έργου.

Το αποτέλεσμα είναι και σε αυτό το σημείο να σημειώνονται μποτιλιαρίσματα και από τις δυο πλευρές , ειδικά τις ώρες μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει δημοσιεύσει το Flashnews.gr to  έργο αφορά στην τοποθέτηση υπογείως ενός καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος το οποίο θα συνδεθεί με έναν νέο υποσταθμό ο οποίος θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Βλητέ με σκοπό να ενισχυθεί η παρεχόμενη ηλεκτρική ενέργεια στο Ακρωτήρι.

Όμως και σε ότι αφορά στην κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο από Βλητέ μέχρι το αεροδρόμιο Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εκδοθεί απόφαση από την ΕΛ.ΑΣ. για ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ από τον ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, ούτε για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook