Η απλοποίηση των διαδικασιών για μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα αποτελεί τον κεντρικό άξονα των στόχων του Συνδυασμού Δημοκρατική Κινηση Οικονομολόγων – Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο. – Σ) που διεκδικεί την προεδρία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης στις επικείμενες εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου.

Με επικεφαλής τον Γιώργο Φραγγεδάκη, επιχειρηματία, σύμβουλος επιχειρήσεων, πτυχιούχο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΕΑΠ, ο συνδυασμός παρουσιάζει το όραμά για ένα νέο επιμελητήριο.

«Οραματιζόμαστε ένα επιμελητήριο που θα συμβάλει στον περιορισμό της άσκοπης και επαναλαμβανόμενης απασχόλησης σε εργασίες χωρίς όφελος, οι οποίες συντελούν στην σπατάλη ανθρώπινων πόρων. Θέλουμε ένα επιμελητήριο που θα στοχεύει σε μια εύκολη και άμεση επικοινωνία με τα κέντρα παροχής πληροφοριών για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος ανταπόκρισης στα ερωτήματα των μελών του και παράλληλα θα συμβάλει στην στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μελών του και θα λειτουργεί χωρίς διακρίσεις με σκοπό την ενίσχυση της συνοχής τους» αναφέρει ο κ. Φραγγεδάκης.

Ο επικεφαλής της ΔΗΚΙΟ-Σ προσθέτει ακόμα ότι: «Στοχεύουμε το Επιμελητήριο να συνεργάζεται αρμονικά με τους συλλόγους των επιμέρους τμημάτων του και θα εκπροσωπεί στο μέγιστο τα μέλη του που δεν εκπροσωπούνται από κανένα φορέα, σύλλογο κλπ.»

Τέλος καταλήγει ότι μέριμνα του επιμελητηρίου, όπως το οραματίζεται ο συνδυασμός ΔΗΚΙΟ-Σ, θα είναι να συνεισφέρει έμπρακτα στην ανάπτυξη και ευημερία της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και προώθηση νέων καινοτόμων ιδεών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook