Ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σούπερ μάρκετ ΣYN.KA στον νομό Χανίων, στα Λιβάδια.

Το ολοκαίνουριο κατάστημα, 1800τ.μ με 100 θέσεις parking, βρίσκεται στην οδό Ηλία Δεληγιαννάκη 132 (πρώην Μακεδονίας) και θα ανοίξει τις πόρτες του να μας υποδεχτεί στα εγκαίνιά του την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν με τις αγορές τους με την χρήση της Bonus Card πλούσια δώρα και δωροεπιταγές, να ακούσουν ζωντανή μουσική από τον Μάνο Μαλαξιανάκη και το συγκρότημά του και να γευτούν κεράσματα από τον μπουφέ μας.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 15 Δεκεμβρίου έως 13 Ιανουαρίου τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.KA θα προσφέρουν αποκλειστικά στο «μεγάλο ΣΥΝ.ΚΑ στα Λιβάδια”, μοναδικές προσφορές έως -50% αλλά και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο.

Στα ΣΥΝ.ΚΑ έχουμε ως στόχο να ενδυναμώνουμε και να στηρίζουμε πάντα τους τοπικούς μας παραγωγούς και πάντα με συνέπεια στην αρχή που πρεσβεύουμε από την ίδρυσή μας να «εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook