Ένα νέο, μεγάλο και σύγχρονο κατάστημα ΣΥΝ.ΚΑ. εγκαινιάστηκε την Παρασκευή το απόγευμα στα Λιβάδια στα Χανιά. Πρόκειται για το 38ο συνολικά κατάστημα ΣΥΝ.ΚΑ. σε ολόκληρη την Κρήτη, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Ένα κατάστημα 1800 τ.μ. με δεκάδες θέσεις πάρκινγκ  που βρίσκεται στην οδό Ηλία Δεληγιαννάκη 132, κοντά στο ΜΑΙΧ.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια του καταστήματος που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου καταστήματος και τις σούπερ προσφορές του σε όλα τα προϊόντα.

Προσφορές μάλιστα που θα διαρκέσουν για αρκετές εβδομάδες, πάντα με προτεραιότητα τις ανάγκες του καταναλωτή!

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του ΣΥΝΚΑ κ. Απόστολου Αλεξάκη που μεταξύ άλλων τόνισε ότι “ευχαριστούμε τους Χανιώτες που μας αγαπούν και μας στηρίζουν και εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καλύπτουμε τις ανάγκες τους”.

Η ομιλία του Απόστολου Αλεξάκη σε βίντεο:

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΣΥΝΚΑ Δημήτρης Αλεξάκης αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στο πώς ξεκίνησε το ΣΥΝΚΑ επεσήμανε ότι:

“Πέρυσι προχωρήσαμε σε στρατηγική και μετοχική συνεργασία με τη “Μασούτης”, μια 100% ελληνική εταιρεία. Μια συνεργασία που μας έχει διασφαλίσει οικονομίες κλίμακος και αγοραστική δύναμη. Οι αξίες μας ωστόσο παραμένουν αναλλοίωτες και προτεραιότητά μας είναι ο καταναλωτής. Στηρίζουμε τους τοπικούς προμηθευτές. Σεβόμαστε συνεργάτες και εργαζόμενους. Επενδύουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη”.

Η ομιλία του Δημήτρη Αλεξάκη σε βίντεο:

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης και ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης.

Ακολούθησε το κόψιμο της κορδέλας, από τον πρόεδρο του ΣΥΝ.ΚΑ. κ. Απόστολο Αλεξάκη:

Μάλιστα και με αφορμή τα εγκαίνια, το μεγάλο σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ στα Λιβάδια προσφέρει αποκλειστικά στους καταναλωτές του μοναδικές προσφορές έως -50% αλλά και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο για το διάστημα 15 Δεκεμβρίου έως 13 Ιανουαρίου.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου καταστήματος ΣΥΝ.ΚΑ. στα Λιβάδια:

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν με τις αγορές τους με την χρήση της Bonus Card πλούσια δώρα και δωροεπιταγές, να ακούσουν ζωντανή μουσική από τον Μάνο Μαλαξιανάκη και το συγκρότημά του και να γευτούν κεράσματα από τον μεγάλο και πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook