Το Oniros Lounge Resto με χαρά ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία με τον Νίκο Καραθάνο, έναν από τους πιο καταξιωμένους σεφ στον χώρο.

O Νίκος Καραθάνος είναι ο νεότερος Έλληνας σεφ, βραβευμένος με αστέρι Michelin. Το βιογραφικό του μετράει 2 αστέρια Michelin και 16 χρυσούς Σκούφους. Εξειδικεύεται στην Ελληνική δημιουργική κουζίνα καθώς είναι λάτρης της Μεσογειακής κουζίνας γενικότερα.

Ο δυναμικός σεφ με την εντυπωσιακή καριέρα έρχεται να ανανεώσει τη γαστρονομική σκηνή στο Oniros Lounge Resto μέσα από την κουζίνα του, παρουσιάζοντας signature dishes ως επικεφαλής του εστιατορίου, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική γευστική εμπειρία σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, τέλεια συνδυασμένης με μια σειρά από εκλεκτά κρασιά από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο από τη μοναδική κάβα του εστιατορίου.

Το εστιατόριο του Oniros Lounge Resto, στην πλατεία της Σούδας, με την εκλεπτυσμένη αισθητική του, την εναλλαγή υλικών και χρωμάτων μοναδικά εναρμονισμένη με την εργονομική διαρρύθμιση του χώρου, αποτελεί το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Τον πληθωρικό χαρακτήρα της γαστρονομικής γραφής του σεφ θα τον γνωρίσουμε από το Χριστουγεννιάτικο menu στο εστιατόριο του ONIROS RESIDENCE που θα επιμεληθεί αποκλειστικά ο ίδιος που θα βρίσκεται κοντά μας.

Συντονιστείτε στην πιο απολαυστική συνεργασία!

*Το ONIROS Lounge Resto, θα είναι ανοικτό όλες τις ημέρες των εορτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook