Μια διαφορετική και σίγουρα ευχάριστη «επιχείρηση» πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 29/12 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Διοίκηση και πυροσβέστες ανταποκρινόμενοι πρόθυμα στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και συνοδευόμενοι από τη Διοίκηση του νοσοκομείου, επεφύλαξαν μια όμορφη έκπληξη στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πυροσβέστης – Άγιος Βασίλης ανέβηκε στο ειδικό βραχιονοφόρο όχημα και μπαίνοντας από το παράθυρο στον 4ο όροφο πήγε στην παιδιατρική κλινική όπου μοίρασε δώρα στα παιδιά μαζί με τα στελέχη της Πυροσβεστικής και του Νοσοκομείου.

«Βρεθήκαμε εδώ μαζί με τον Άγιο Βασίλη. Τον φέραμε στο νοσοκομείο για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους που αυτές τις μέρες βρίσκονται εδώ. Εύχομαι τα παιδιά γρήγορα να βρεθούν στο σπίτι τους, δίπλα στους οικείους τους», δήλωσε ο διοικητής ΠΥ Χανίων, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα μας έφερε τον Άγιο Βασίλη κι εκείνος μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο, στα παιδιά που νοσηλεύουμε και τους υγειονομικούς που και αυτές τις μέρες είναι δίπλα στην κοινωνία», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook