Υλικά

  • 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
  • 2 κ. σ. πάστα κάρυ
  • 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
  • Λίγο κόλιανδρο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.

Βήμα 2

Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.

Βήμα 3

Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.

Βήμα 4

Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.

Βήμα 5

Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook