Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων διοργανώνουν συζήτηση-ενημέρωση που αφορά το μέλλον της υγείας στον νομό μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Χανίων (Μάρκου Μπότσαρη 68) και είναι ανοιχτή για όλους.

 Το θέμα που θα συζητηθεί είναι «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια: Η κατάσταση του νοσοκομείου μας και η πορεία της δημόσιας υγείας». Η υγεία είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ευημερίας μας και απαιτεί τη συνειδητοποίηση και συμμετοχή όλων μας.

Συγκεκριμένα στην συζήτηση, θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Χανίων και οι ανάγκες του. Παράλληλα θα γίνει συζήτηση για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η δημόσια υγείας στον νομό μας. Τέλος θα οργανωθεί και το Παγχανιώτικο Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.

Ομιλητές:

ΒΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook