Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη απηύθυνε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τον Αποκόρωνα», Ανδρέας Κουκλινός για το ζήτημα της λειτουργίας του βιολογικού των Καλυβών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουκλινός ζητάει από τον δήμαρχο Αποκορώνου να παρουσιάσει τις παρεμβάσεις που έγιναν ως τώρα ώστε να τεθεί σε σωστή λειτουργία ο βιολογικός καθαρισμός των Καλυβών και ποιες ενέργειες θα γίνουν ώστε να λυθεί το ζήτημα μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου σε λίγους μήνες.

Παράλληλα στην ερώτηση του τονίζει ότι πρόκειται για μια περιοχή με αυξημένη τουριστική κίνηση και η δυσοσμία του από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, και είναι αποπνικτική και επηρεάζει τα έσοδα των επιχειρηματιών της περιοχής.

Αναλυτικά η ερώτηση που κατατέθηκε

Προς: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου κ. Γεώργιο Μουσουράκη

Ερωτάται ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης

Θέμα:

«Λειτουργία βιολογικού Καλυβών»

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Το θέμα της λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού στις Καλύβες απασχόλησε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία την απερχόμενη θερινή περίοδο. Οι Καλύβες, ένας τόπος με ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, το περασμένο καλοκαίρι «ασφικτιούσαν» από την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το χώρο των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού. Οι τοπικές επιχειρήσεις στηριζόμενες ως επί το πλείστον στον τουρισμό, επλήγησαν καθημερινά εξαιτίας της δυσλειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού, μειώνοντας τα καθημερινά τους έσοδα.

Ο κ. Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, καλείτε να απαντήσει:

Ποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις έγιναν ώστε να τεθεί σε σωστή λειτουργία ο βιολογικός καθαρισμός της Κοινότητας Καλυβών και τι προτίθεται να κάνει ακόμα η δημοτική αρχή ώστε να λυθεί άμεσα πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου το θέμα του βιολογικού των Καλυβών.

Με τιμή

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε τον Αποκόρωνα»

                                Ανδρέας Κουκλινός – Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης                               

Ελένη Καντεράκη – Δημοτική Σύμβουλος

Πέτρος Μπενάκης – Δημοτικός Σύμβουλος

Γεώργιος Ξηρουχάκης – Δημοτικός Σύμβουλος

Αθηνά Ορφανουδάκη – Δημοτική Σύμβουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook