(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε δημόσια επιστολή τους προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι αγροτικοί σύλλογοι Σελίνου, Τυμπακίου, Ιεράπετρας και Σητείας διαμαρτύρονται για την μη εκπροσώπηση των αγροτών της Κρήτης στην σύσκεψη η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στο μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρουν:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν θα εκπροσωπηθεί επίσημα στην επερχόμενη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη 13/2/2024.

Το δεδομένο ότι δεν έχετε αποδεχτεί ποτέ έως τώρα κανένα από το πλήθος των αιτημάτων μας για συνάντηση σε ορθό χρόνο ώστε να συζητηθούν σοβαρά προβλήματα ,όπως η κοροϊδία με τους εργάτες γης, το Μεταφορικό Ισοδύναμο αλλά και γενικά τις πολιτικές που δημιουργηθούν αθέμιτο ανταγωνισμό για τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης, εντείνει ακόμα περισσότερο την αγανάκτηση μας.

Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι λύσεις για αυτά ζητήματα άπτονται της δικής σας παρέμβασης καθώς εμπλέκονται πολλά συναρμόδια υπουργεία.

Από τα παραπάνω, ζητάμε να παρευρίσκονται στην συγκεκριμένη σύσκεψη  εκπρόσωποι των Συλλογικών Οργάνων από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς θεωρούμε αδιανόητο αυτή την αδιαφορία για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Κρήτης και δεν μας αφήνει πλέον κανένα περιθώριο υπομονής.

Αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση

Εκ των Δ.Σ.

Α.Σ. Σελίνου Χανίων – Πρ. Βιδάλκης Κωστας

Α.Σ. Τυμπακίου Ηρακλείου – Πρ. Ορφανουδάκης Εμμανουήλ.

Α.Σ. Σητείας Λασιθίου –  Πρ. Τσιφετάκης Γεώργιος.

Α.Σ Ιεράπετρας  Λασιθίου –  Πρ. Γαϊτάνης Ιωάννης..

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook