Με αγωνία οι αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις από ολόκληρη την χώρα περιμένουν τις ανακοινώσεις και τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο μέγαρο Μαξίμου.

Την περασμένη Παρασκευή οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα σε πανελλαδική σύσκεψη στην Σίνδο Θεσσαλονίκης επέλεξαν την 15μελή αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό.

Στους 15 επελέγει  και ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Χανίων Μανούσος Σταυριανουδάκης, που είναι και ο μοναδικός Κρητικός ο οποίος θα συμμετάσχει στην συνάντηση.

Να σημειωθεί ότι στην έναρξη της συνάντησης, περίπου στις 12:00, οι αγρότες των Χανίων που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια, θα πραγματοποιήσουν ολιγόλεπτο συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού.

Οι νεότερες εξελίξεις και αποφάσεις αναμένονται μετά την συνάντηση στο μέγαρο Μαξίμου και αφού θα υπάρξει εκτίμηση των αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού των μπλόκων, στο Μαξίμου θα βρεθούν οι εξής: Σωκράτης Αλειφτήρας (Λάρισα), Διαμαντής Διαμαντόπουλος (Σέρρες), Κωνσταντίνος Καναβίδης (Έβρος), Σάββας Κεφαλάς (Λιβαδειά), Νίκος ΚούτραςΧρήστος Λυγδής (Φθιώτιδα), Ρίζος Μαρούδας (Λάρισα), Γιάννης Παναγής (Σέρρες), Χρήστος Πάντζιος (Αλμυρός), Ευάγγελος Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), Γιάννης Σδράλης (Τρίκαλα), Γιώργος Σιδηρόπουλος (Πέλλα), Κώστας Τζέλλας (Καρδίτσα), Χρήστος Τσιπέλης (Ορμύλια Χαλκιδικής) Κώστας Χατζηπαραδείσης (Λαγκαδάς) και Μανούσος Σταυριανουδάκης (Χανιά).

Ναπολέων Σαραντίδης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook