Δολοφονία με θύμα μια 29χρονη γυναίκα και δράστη τον σύζυγό της έναν 39χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024. Η γυναικοκτονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί όταν ο 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι και να σκότωσε τη σύζυγό του, ρουμανικής καταγωγής, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο, σε ρετιρέ πολυκατοικίας. (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε μια από τις πολυσύχναστες γειτονιές του Ηρακλείου, λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του ΟΦΗ, έγινε ακόμα μια γυναικοκτονία που έχει σοκάρει την πόλη έχοντας πάρει παράλληλα πανελλήνιες διαστάσεις.

Η ψυχρότητα με την οποία εκτέλεσε ο 39χρονος Αλβανός την 29χρονη σύντροφο του χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι είχε τέτοια ψυχραιμία όταν προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη που την δολοφόνησε με την χρήση μιας σφαίρας σημαδεύοντας την στο κεφάλι. Δείγμα των προθέσεων του ότι ήθελε να την σκοτώσει και σε καμία περίπτωση δεν ήταν κίνηση εν βρασμώ ψυχής.

Μάλιστα ήταν ο ίδιος που λίγα λεπτά αμέσως μετά την δολοφονία της συντρόφου του, κάλεσε σε πλήρη ηρεμία την Αστυνομία όπου ενημέρωσε για την πράξη του καθώς και το ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι, απασχολούσε συχνά πυκνά την γειτονιά για τους ενδοοικογενειακούς καυγάδες αλλά κανένας δεν πίστευε πως ο Αλβανός θα σήκωνε το όπλο για να δολοφονήσει την σύντροφο του από την Βουλγαρία. Η 29χρονη διέμενε πολλά χρόνια στο Ηράκλειο και απασχολούνταν σε νυχτερινό κέντρο υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ στο άκουσμα του πυροβολισμού αναστατώθηκε ολόκληρη η γειτονιά.

Μάλιστα ο 39χρονος δράστης του αιματηρού περιστατικού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει απασχολήσει στο παρελθόν ξανά τις Αρχές για λόγους που είχαν να κάνουν με την ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook