Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη θέση Πάνορμο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου στα πλαίσια εργασιών για την αποκατάσταση του οδοστρώματος (ασφαλτικών και διαγράμμισης) λόγω καθίζησης.

Ειδικότερα θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εργοταξιακή σήμανση για την εκτέλεση εργασιών που θα πραγματοποιηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας με την διακοπή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα και την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την 19 και 20.02.2024 και μετά το πέρας των εργασιών θα παραδίδεται όλο το οδόστρωμα στην κανονική κυκλοφορία.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παραπάνω σημείο να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook