Το sportcaster.gr δείχνοντας πως δεν είναι απλά μόνο ένα αθλητικό site, αλλά -πάντα προσπαθεί να- βρίσκεται δίπλα σε όλη την κοινωνία των Χανίων διοργανώνει δημοπρασία αγάπης για την οικονομική υποστήριξη του Βαγγέλη Παγωνάκη.

Από την πρώτη στιγμή που ο Χανιώτης, παλαίμαχος και πολύ αγαπητός σε όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινωνία,  δημοσιοποίησε τη μάχη με την επάρατη νόσο, το sportcaster.gr προβάλει μέσα από τις σελίδες του όλες τις δράσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από διάφορους φορείς, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλο το κοινό για την υποστήριξη του παλαίμαχου άσου, ο οποίος στην “πιο εύκολη απόφαση της ζωής του” όπως ομολόγησε ο ίδιος, αλλά για όλους εμάς τους αποδέλοιπους την πιο γενναία και θαρραλέα, προχώρησε σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου  και πλέον δίνει νέο αγώνα προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για ν’ αποκτήσει ένα τεχνικό μέλος.

Κι επειδή κάποιες φορές δεν αρκεί απλά να καταγράφεις την επικαιρότητα, αλλά χρειάζεται να παίρνεις και πρωτοβουλίες, το sportcaster.gr αποφάσισε να κάνει τη δική του προσπάθεια και να σταθεί, μαζί με πολλούς ακόμα, έμπρακτα στο πλευρό του Βαγγέλη.

Mε την συνδρομή και την αμέριστη συμπαράσταση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CharityIdols, το sportcaster.gr ξεκίνησε από χθες, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου μια σειρά από δημοπρασίες που θα διαρκέσουν μια εβδομάδα και όπου όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα δοθούν για τον αγώνα του Βαγγέλη.

Το πόσο θα είναι αυτά, θα κριθεί από τη δική σας συμμετοχή στις δημοπρασίες και για αυτό σας καλούμε όλους, όσο μπορεί ο καθένας, να γίνετε συνοδοιπόροι μας και να κάνετε μια προσφορά.

Στην προσπάθεια μας αυτή δεν είμαστε μόνοι και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν με τόσο μεγάλη θέρμη στην χείρα βοηθείας που ζητήσαμε για να βγει ακόμα πιο δυνατός ο Βαγγέλης Παγωνάκης.

Καταρχάς, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και από τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας, Γιώργο Μουντάκη που συνέβαλε τα μέγιστα, εξασφαλίζοντας δύο φανέλες των Μπερνάρ και Φιλίπ Τζούριτσιτς, αλλά και δύο μπάλες με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από το Europa League και την Super League 1.

Δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές, κορυφαίοι εκπρόσωποι του νομού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα μας, όπως οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ, Κωσταντής Τζολάκης του Ολυμπιακού και Νώντας Παντελάκης του ΠΑΣ Γιάννινα προσφέροντας επίσημες και υπογεγραμμένες από όλους τους συμπαίκτες τους, φανέλες τους.

Θερμοί συμπαραστάτες και οι κορυφαίες ΠΑΕ της Κρήτης, ΟΦΗ και ΧΑΝΙΑ, οι οποίες με χαρά συνέβαλαν προσφέροντας φανέλες ποδοσφαιριστών τους.

Bαγγέλης Παγωνάκης σε αυτήν την μάχη που δίνει, την δεύτερη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δεν είναι μόνος και είμαστε χαρούμενοι που όλη η οικογένεια του sportcaster.gr συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.

Οι φανέλες και τα αντικείμενα των δημοπρασιών 

Προοριζόμενη φανέλα του Κωσταντή Τζολάκη, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Ολυμπιακού

Φορεμένη φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ

Φορεμένη φανέλα του Μπερνάρ, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού 

Φορεμένη φανέλα του Φίλιπ Τζούριτσιτς, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού

Φορεμένη φανέλα του Νώντα Παντελάκη του ΠΑΣ Γιάννενα

Φορεμένη φανέλα του Χουάν Νέιρα, με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ

Φορεμένη φανέλα του αρχηγού των Χανίων Χρήστου Μπάτζιου, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα των Χανίων

Μια μπάλα του Europa League τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού 

Μια μπάλα της Super League 1 τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού 

Μια μπάλα του Europa League τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού 

Και μην ξεχνάτε πως για να μπορέσει να έχει ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια, είναι πολύ σημαντική (σημαντικότερη όλων) η δική σας συμμετοχή στην δημοπρασία του Charity Idols, γιατί κάθε “χτύπημα” που θα έρχεται από όλους σας, θα είναι ακόμα ένα μεγαλύτερο χτύπημα αγάπης προς την πλευρά του Βαγγέλη Παγωνάκη.

Οι δημοπρασίες θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου! 

Υ.Γ: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Κυριαζή από το Charity Idols και ακόμα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ Χανιά!

Γιατί όπως λέμε εμείς εδώ στα Χανιά, δανειζόμενοι το μότο της αντιπροσωπευτικής ομάδας της πόλης, “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook