Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, ο ΟΦΗ επέστρεψε στα τρίποντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «σκορπίζοντας» με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League 1. O Όμιλος αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό μπροστά από τον κόσμο του και παράλληλα, ντεμπούτο στον πάγκο του πραγματοποίησε ο Τραϊανός Φέλλας, ξεκινώντας την θητεία του με φανταστικό τρόπο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ουσία μέσα σε ένα τρομερό δεκάλεπτο που είχε ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ! Πιο συγκεκριμένα, στο 23’ ο Ισέκα πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 μετά από ασίστ του Μπάκου, ενώ έξι λεπτά αργότερα, στο 29’, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε το 2-0 από κοντά. Ο Ισέκα μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 33’, σκοράροντας ξανά μετά από ασίστ του εξαιρετικού σήμερα Μπάκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα των Σερρών να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο ΟΦΗ βρήκε ένα ακόμα γκολ, με τον Μπάκου στο 79’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 και δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο του Ομίλου.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (46′ Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61′ Νέιρα), Γκαγέγκος, Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα, Ισέκα.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Διαμαντής (46′ Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46′ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46′ Στάικος), Τομάς (66′ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46′ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook