SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAY OUTS / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΦΗ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στους 26 βαθμούς πήγε ο ΟΦΗ διατηρώντας το +4 από την Κηφισιά που την επόμενη αγωνιστική πάει στην Μαγνησία για ν’ αντιμετωπίσει τον Βόλο που πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα ήταν ανώτεροι από τους γηπεδούχους, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο σε κάθε ημίχρονο, έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να πετύχουν το νικητήριο τέρμα δίχως ωστόσο να το καταλάβουν.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΟΦΗ

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τον ΟΦΗ με το γνώριμο 4-2-3-1: Ο Μπάουμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια, την τετράδα της άμυνας αποτελούσαν οι Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα με τους Μπάκιτς, Μεγιάδο σε ρόλο αμυντικών μέσων. Ο Χιμένεθ είχε ελεύθερο ρόλο και οι Ισέκα, Αποστολάκης, Μπάκου στην επίθεση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν λίγο πιο «ζωντανά» τον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Ματέους Σάντος, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 9’ το σουτ του Τσάπαν κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, σε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Λάρσον στον Ματέους Σάντος.

Στο 19’ ο Ισέκα μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε, όμως το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς, όπως έδειξε ο α’ βοηθός κι επιβεβαίωσε ο VAR, ο φορ του ΟΦΗ ήταν οριακά οφσάιντ.

Η Κηφισιά έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, στο 26’ με την κεφαλιά του Τεϊσέιρα (άουτ) και στο 30’ με τον Σάντος («σκαστό» σουτ λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια), ενώ στο 44’ ο Ισέκα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έγιναν πολύ νευρικές, με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Πιο σημαντικές στιγμές ήταν το πλασέ του Οζέγκοβιτς στο 53’ που έφυγε λίγο άουτ και το τελείωμα του Αποστολάκη στο 71’ από καλή θέση που πέρασε ένα μέτρο μακριά απ’ τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (79’ Κλωναρίδης), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (69’ Βαφέας), Μπιφούμα (79’ Τεττέι), Μενέντεw (69’ Πρίτσας), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Μπάκιτς (79’ Ριέρα), Μπάκου, Χιμένεθ (64 Γκαγέγος), Αποστολάκης (88’ Λουίζ Φελίπε), Ισέκα.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook