Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε τους Χανιώτες με διάθεση και καλό καιρό για κούλουμα στην εξοχή!

Μεγάλοι και μικροί έσπευσαν σε πάρκα αλλά και σε παραλίες για να απολαύσουν τη βόλτα τους και φυσικά δοκιμάσουν την τύχη τους στο πέταγμα του χαρταετού!

Το άλσος των Αγίων Αποστόλων ήταν ο σημερινός προορισμός πολλών Χανιωτών που το επέλεξαν για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα.

Ο καιρός ευνοούσε το πέταγμα του χαρταετού στην παραλία ενώ ο δήμος Χανίων ετοίμασε γιορτή με χορούς, κρητικά και λαϊκά τραγούδια με την καλλιτεχνικό συγκρότημα του Λεωνίδα Λαϊνάκη.

Παράλληλα υπήρχαν πολλά παραδοσιακά κεράσματα από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Χανίων και άφθονο κρασί (χορηγία του κ. Λεωνίδα Περατσάκη).

Ο δήμαρχος Χανίων, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του και τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν για την τοπική κοινωνία οι ανοιχτοί χώροι πρασίνου και ανέφερε την πρότασή του, να ονομαστεί η οδός Νεάρχου που οδηγεί στο άλσος των Αγίων Αποστόλων, σε οδό Μ. Σκουλάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δρόμος για τους Αγίους Αποστόλους και κυρίως η παλιά εθνική οδός Χανίων Κισάμου, είχε αυξημένη κίνηση με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook