Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 4 του Σχεδίου επικοινωνίας της Πράξης «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΑ ΦΑΣΗ Α’» η ΔΕΥΑΒΑ συμμετείχε σε διαδικτυακό σεμινάριο για την «Διαχείριση της πίεσης στα δίκτυα ύδρευσης» που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 από την ΕΔΕΥΑ, στο οποίο παρουσιάστηκαν μελέτες περίπτωσης εφαρμογής διαχείρισης της πίεσης σε δίκτυα ύδρευσης τριών πόλεων, της Πάτρας, της Κοζάνης και της Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, η ομάδα υλοποίησης έργου της ΔΕΥΑΒΑ, αποτελούμενη από τους μηχανικούς Παρασκάκη Αργυρώ, Πενταράκη Γιάννη και Αναγνωστάκη Φρίντα πραγματοποίησε επίσκεψη στη ΔΕΥΑ Πατρών στις 14 και 15 Μαρτίου, κατά την οποία ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από την κ. Ειρήνη Καραθανάση, την Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Νερού της Διεύθυνση Ύδρευσης.

Κατά την επίσκεψη, έγινε περιήγηση σε Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου και Ρύθμισης Πίεσης σε επιλεγμένα σημεία της πόλης καθώς και στο Κέντρο Ελέγχου του συστήματος διαχείρισης πίεσης στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Καραθανάση έκανε μία ενημέρωση για τη παρακολούθηση των υδατικών ισοζυγίων της Πάτρας, τη διαχείριση της πίεσης των δικτύων ύδρευσης, τη μείωση των απωλειών και ως συνέπεια του μη τιμολογούμενου νερού.

Η ΔΕΥΑ Βορείου Άξονα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην Διοίκηση, στον Γενικό Διευθυντή, στον Διευθυντή Ύδρευσης, στους συναδέλφους στη ΔΕΥΑ Πατρών και ιδιαιτέρως στην κ. Καραθανάση, για την υποδοχή, την ξενάγηση και τη φιλοξενία τους. Η επίσκεψη αυτή, βοήθησε ιδιαιτέρως την υπηρεσία μας να ολοκληρώσει το σχεδιασμό και να μπει άμεσα στην εφαρμογή του ελέγχου και ρύθμισης της πίεσης στον οικισμό του Πλατανιά, που είναι και το πρώτο σημείο εφαρμογής του Δήμου Πλατανιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα https://deyavaleakagescontrol-eeagrantsgr.gr .

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook